Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2016 iulie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

iul

25

Változások közepette

25. iulie 2016 luni

Senki nem szeret semmit jobban és valójában nem vágyik igazán másra, mint, hogy hagyják békén a komfort zónáján belül. Na de mi is pontosan ez a komfort zóna. Rendkívül sokan használják a kifejezést, de vajon érti-e pontosan mindenki, hogy miről is van szó? Tegnap egy olyan emberrel is beszéltem, aki azt mondta, hogy ezt már annyiszor hallotta, hogy neki ez már szitokszó.

 

 

A személyes belső kör

Az indiai szent emberek igazi varázsa az, hogy képesek kilépni a napi anyagias világból és bemutatják miképpen élnek túl úgy, hogy érdemben nem „dolgoznak” és mégis nap, mint nap meg van a betevő falatjuk és fedél a fejük felett. Az emberek csodálják ezt a bátorságot, amire maguk nem képesek, de vágynak rá.

 

„Én nem hiszem, hogy képes lennék rá”

 

„Mindenki a maga szintjén nyomorog” mondja egy barátom ismerőse és a barátom is ezt vallja. A kényelmes és langyos nyomorgás a komfort zóna. Bármilyen szar is, még mindig relatíve jobb, mint amihez szeretjük viszonyítani. Ugyanakkor ez egyben egy paradigma is, mert saját magam bekorlátozom egy adott helyeztbe.

 

Mégis a tanácsom az: ne lépj ki a komfort zónádból!

Hanem hagyd, hogy az megváltozzon és adjon neked nagyobb szabadságot. Hogyan lehetséges ez? Nagyon egyszerű ismerj meg új utakat és keresd a felismerést. Július 31-én többek közt a felismerés erejéről fogok beszélni.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mai

17

A spirulina 6 legfontosabb hatása

17. mai 2016 marţi

Mint mondottam már, a május nekünk a spirulina hónapja. Erre készülve rengeteget kutatunk és kerestünk a hatásaival kapcsolatban. Természetesen szedjük is és vannak saját tapasztalataink is. Az átnézett irodalom hatalmas és Kata fordítói munkájának köszönhetően egyre nagyobb szakirodalom áll rendelkezésünkre. Ebből most kiemltem a szerintünk, 6 legfontosabb hatást, amit ennek az algának tulajdonítanak.

 

Első a rák

 

A spirulina gazdag fitonutriensben, amely megvédi a szervezete a ráktól. A kékeszöld színe teszi alkalmassá, hogy elpusztítsa a ráksejteket. Ez a baktérium a klorofiltól kapja a színét, amely megelőzi a ráksejt kolóniák kialakulását. Ugyancsak gazdag szelénben, amely szintén fontos a rák elleni harcban. A tanulmányok kimutatják, hogy a spirulina fogyasztása a hatásos a mellrák kezelésében is. 

 

Második az izuletek

 

A spirulina az egyetlen zöld szuperélelmiszer, amely phycocyanin nevű festékanyagot tartalmaz, amely természetes gyulladáscsökkentő és nagyon jótékony hatású az ízületi gyulladásban szenvedők számára. A diétákban extra tápanyagként alkalmazható lé, tészta, kenyér és saláta formájában. 

 

Harmadik a máj

 

A spirulina megvédi a szervezetet a májkárosodástól, a májelégtelenségtől, és a májcirrózistól. Gazdag vitamin (B, E) és ásványi anyag (magnézium, cink, vas, réz, szelén) valamint fehérje forrás. Mindezek mellett csökkenti a gyulladást, és megakadályozza a trigliceridek felhalmozódását a májban. 

 

Negyedik a a szem

 

A spirulina tízszer annyi A vitamint tartalmaz, mint a sárgarépa, magas a zeaxantin tartalma, amely megvédi a szemet mindenféle károsodástól.  Potenciális tápanyag, amellyel küzdeni lehet a különböző szem rendellenességek ellen, mint a szürke hályog és a szemfenéki meszesedés. 

 

Ötödik az emésztés

 

A spirulina támogatja a jó baktériumokat, mint a lactobacillusok és bifidobaktériumok, az emésztési rendszerben, elnyomva a káros baktériumok elterjedését, mint az  E.coli és Candida élesztő. Így növeli az emésztést, javítva a szervezet képességét, hogy felszívja a tápanyagokat.

 

Hatodik a méregtelenítés

 

A spirulinában magas a klorofill koncentráció, amely a legjobb természetes méregtelenítő. Csökkenti a vesékben lévő méreganyagokat, eltávolítva a nehéz fémeket, és szennyeződéseket. Véd a káros sugárzások ellen.

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mai

3

Miért osztja meg az MLM az embereket?

3. mai 2016 marţi

Ha már ide tévedtél, biztos érdekel a MLM. Mi az, ami annyira megosztja az embereket? Vagy, hogy nem minden az, ami emelemnek látszik. Van egy érdekes szempont, ha ebben az üzletben sikeres akarsz lenni, csak olyan csinálhatsz, ami vonzó és utánozható. Hiába vonzó, ha nem utánozható, mert itt mindenki tanácstalan. Nyilván szponzorok szerepe hatalmas, na de mi van a szponzor még kezdő? Mert, ahogy belépsz, rögtön potenciális szponzor leszel, és persze valójában akkor leszel igazából is, ha van miért követni téged.

 

Kezdjük az elején: miért osztja meg az MLM az embereket? Mert sokan vágnak bele és kevesen lesznek sikeresek, és ezért a rendszert okolják, pedig a hibát magukba és a szponzorukba kéne, hogy keressék. Ha már ketten a felelősek csak a z a kérdés, hogy milyen arányban? 80/20! Vagyis a személynek nem elég belevágni, képes kell, legyen az együttműködésre és folyamatosan kell fejlődnie. A szponzor szerepe kritikus, de csak azon segíthet (tegnapi bejegyzés) akin szabad és csak úgy, hogy új utat nyisson számára.

 

Tehát, van egy jól kitalált rendszer, ami nagyon szigorúan a teljesítmény alapján jutalmaz. Általában ezek bőkezű rendszerek, mert végül is a termék durván 60%-át fordítják az értékesítésre. Amiben biztos lehetsz, hogy minden rendszerben a garancia a pontos elszámolás és a „megkerülés” lehetetlené tétele. Ezért a legtöbb rendszer nem engedi meg a szponzor változtatást. Tehát, néz körül, hova lépsz be és kihez. Ennek a jelentőég csak 5 – 6 éve van, amióta nem az első veled szembe jövő ember győz meg valamiről, hanem nyitott szemmel jársz a világban, és amikor úgy gondolod, hogy itt az ideje választasz egy rendszert és egy szponzort. Én is így tettem 2016 októberében és egy 300 pontos csomaggal regisztráltam.

 

Ez után jön a második lépés, amit nem hagyhatsz ki! Hihetetlen információ mennyiség fog szembe jönni veled. Tanulnod kell mind egy kisiskolásnak. Minden rendszer egy sajátos kultúra, emberek és termékek vannak, pletykák, vélemények és tények fognak ostromolni. Nap, mint nap döntened kell, mit fogadsz be, mire építed a jövődet, hogyan leszel jobb. Én azt terveztem, hogy amíg a rendszert meg nem ismertem, nem agitálok senkit, mindenesetre még aznap létrehoztam a DXN honlapomat, amihez mindent biztosít a cég, neked csak a személyes részét kell megalkotni.

 

Novemberben ismerkedtem a termékekkel, beszéltem néhány emberel és mintákat adtam azoknak az ismerőseimnek, akik felkapták a fejüket. Nálam ez egy kicsit nehezen ment, mert „be voltam égetve” az emberek fejébe, mint takarítóguru és teljesen meg voltak lepődve, hogy másra is adóm a fejem.

Decemberre már ki is fogytam a termékekből, ezért aztán vásároltam újra, kellemes meglepetés volt, hogy már a belépés összege után is a cég meg is lepet 3.369 Ft. Jutalékkal, amit kedvezményként megkaptam a második vásárláskor. Azt gondolom ez egy év volt, majd a 2016-az lesz az igazi kihívás.

Végül is, miért osztja meg az embereket az MLM? Mert pontosan olyan, mint az evolúció, nincs kivételezés, csak a teljesítmény számít és minden jutalomnak az az alapja. Ez pedig szerintem rendkívül egészséges dolog. Nincs hazugság nincs csúsztatás és nincs átverés. Akit ez érdekel, akar tanulni velem azt szívesen, látom! Minden adott, hogy lépj. Helyetted senki nem teszi meg! A magam részéről pedig elkötelezett vagyok abban, hogy jó szponzorod legyek!

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mai

2

Az életemben a három dolog vezérel.

2. mai 2016 luni

Az első (lehet, hogy önzőnek tűnik, de majd később megérted) az, hogy mit akarok megtapasztalni. Az elmúlt több mint két évtizedben ezek a tapasztalások a takarítóipar és a tisztaság körül mozogtak és azt gondolom, hogy sok minden „meg volt” és sok embert mondhatók ismerősnek és talán még barátnak is, de soha nem eleget. Mesébe illő tapasztalások voltak ezek. Szakmává tenni egy a periféria sodródott tevékenységet, szakemberré tenni valakit, aki reménytelennek látja az életét, olyan élmények, amik soha nem felejthetőek el és mindig energiával töltenek fel, ha felidézem őket. Az újabb és újabb tapasztalások, újabb és újabb élményeket hoznak, és ugyanakkor kerekebb is lesz a kép és a megértés. Lehet, hogy a világot és az embereket valójában soha nem fogjuk teljesen megérteni, de közelebb, kerülhetünk hozzá. A tapasztalás ezen a területen soha nem áll meg, és azt is látom, hogy egy területre is nyitnom kell és ez az egészség.

 

A második nem választható el élesen az elsőtől, mert a tapasztalás nem öncélú. A második, csak azért második, mert az első nélkül nem lehetne megvalósítani, vagyis milyen emberré akarok válni. Senki nem születik annak, amilyen lenni akar, ha öntudatra ébred. Ha elégedett vagy magaddal még „öntudatlan” állapotban vagy. Kemény szavak, tudom, de igazak. Van egy előadásom, ami rávilágít arra, hogy melyik az a pont, ahol megváltoztathatod az életed. Úgy is szokták mondani, „hogy az embernek két élete van, a második ott kezdődik, amikor rájön, hogy csak egy van”. Nem akarok senkit manipulálni, a tiszta motiváció belülről jön, a miértjeidet neked kell megtalálni és célokat is neked kell kitűzni. Ha nincs célod, az a biztos jele, hogy az öntudatlanság langyos mocsarában ücsörögsz. Engem már nem tévesszenek meg, a társadalom általános elvárásai, sem a közvetlen környezetem követelményei, az én célom etikus, és nem hagyom magam manipulálni.

 

Végül, de nem utolsó sorban a harmadik dolog, hogy mit adhatok vissza? Tudom, hogy adni veszélyes, ha valaki ingyen kap valamit, természetesének veszi azt és nem érti, érzi az értékét. Ugyanakkor az embereknek vannak elvárásaik, sőt néha egyenesen követelőznek. Adni tehát „ésszel” kell, az adakozásnak két célja lehet megmenteni a fuldoklót, nem mérlegelendő, ha saját életemet nem veszélyeztetem. Azonban a második az izgalmas, mert, új utat nyitni valaki számára, nem is olyan egyszerű, itt már „észnél” kell lenni. Beszéljünk inkább a másodikról. Ha érzed, hogy ez egy követhető filozófia, jelentkezz és lehet, hogy segíthetek. Miért érdemes adni, mert az élet nem verseny, hanem valamennyi idő, ami alatt a lehető legtejesebb boldogságot kell elérni. Ezért, tehát nem az a célom, hogy bárkit legyőzzek, több pénzem vagy gyorsabb autóm legyen. Hanem az, hogy az egyensúly közepén, hogyan érzem majd magam.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.