• ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2019 iunie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

mai

17

A spirulina 6 legfontosabb hatása

17. mai 2016 marţi

Mint mondottam már, a május nekünk a spirulina hónapja. Erre készülve rengeteget kutatunk és kerestünk a hatásaival kapcsolatban. Természetesen szedjük is és vannak saját tapasztalataink is. Az átnézett irodalom hatalmas és Kata fordítói munkájának köszönhetően egyre nagyobb szakirodalom áll rendelkezésünkre. Ebből most kiemltem a szerintünk, 6 legfontosabb hatást, amit ennek az algának tulajdonítanak.

 

Első a rák

 

A spirulina gazdag fitonutriensben, amely megvédi a szervezete a ráktól. A kékeszöld színe teszi alkalmassá, hogy elpusztítsa a ráksejteket. Ez a baktérium a klorofiltól kapja a színét, amely megelőzi a ráksejt kolóniák kialakulását. Ugyancsak gazdag szelénben, amely szintén fontos a rák elleni harcban. A tanulmányok kimutatják, hogy a spirulina fogyasztása a hatásos a mellrák kezelésében is. 

 

Második az izuletek

 

A spirulina az egyetlen zöld szuperélelmiszer, amely phycocyanin nevű festékanyagot tartalmaz, amely természetes gyulladáscsökkentő és nagyon jótékony hatású az ízületi gyulladásban szenvedők számára. A diétákban extra tápanyagként alkalmazható lé, tészta, kenyér és saláta formájában. 

 

Harmadik a máj

 

A spirulina megvédi a szervezetet a májkárosodástól, a májelégtelenségtől, és a májcirrózistól. Gazdag vitamin (B, E) és ásványi anyag (magnézium, cink, vas, réz, szelén) valamint fehérje forrás. Mindezek mellett csökkenti a gyulladást, és megakadályozza a trigliceridek felhalmozódását a májban. 

 

Negyedik a a szem

 

A spirulina tízszer annyi A vitamint tartalmaz, mint a sárgarépa, magas a zeaxantin tartalma, amely megvédi a szemet mindenféle károsodástól.  Potenciális tápanyag, amellyel küzdeni lehet a különböző szem rendellenességek ellen, mint a szürke hályog és a szemfenéki meszesedés. 

 

Ötödik az emésztés

 

A spirulina támogatja a jó baktériumokat, mint a lactobacillusok és bifidobaktériumok, az emésztési rendszerben, elnyomva a káros baktériumok elterjedését, mint az  E.coli és Candida élesztő. Így növeli az emésztést, javítva a szervezet képességét, hogy felszívja a tápanyagokat.

 

Hatodik a méregtelenítés

 

A spirulinában magas a klorofill koncentráció, amely a legjobb természetes méregtelenítő. Csökkenti a vesékben lévő méreganyagokat, eltávolítva a nehéz fémeket, és szennyeződéseket. Véd a káros sugárzások ellen.

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.