Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2019 mai
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

mai

3

Miért osztja meg az MLM az embereket?

3. mai 2016 marţi

Ha már ide tévedtél, biztos érdekel a MLM. Mi az, ami annyira megosztja az embereket? Vagy, hogy nem minden az, ami emelemnek látszik. Van egy érdekes szempont, ha ebben az üzletben sikeres akarsz lenni, csak olyan csinálhatsz, ami vonzó és utánozható. Hiába vonzó, ha nem utánozható, mert itt mindenki tanácstalan. Nyilván szponzorok szerepe hatalmas, na de mi van a szponzor még kezdő? Mert, ahogy belépsz, rögtön potenciális szponzor leszel, és persze valójában akkor leszel igazából is, ha van miért követni téged.

 

Kezdjük az elején: miért osztja meg az MLM az embereket? Mert sokan vágnak bele és kevesen lesznek sikeresek, és ezért a rendszert okolják, pedig a hibát magukba és a szponzorukba kéne, hogy keressék. Ha már ketten a felelősek csak a z a kérdés, hogy milyen arányban? 80/20! Vagyis a személynek nem elég belevágni, képes kell, legyen az együttműködésre és folyamatosan kell fejlődnie. A szponzor szerepe kritikus, de csak azon segíthet (tegnapi bejegyzés) akin szabad és csak úgy, hogy új utat nyisson számára.

 

Tehát, van egy jól kitalált rendszer, ami nagyon szigorúan a teljesítmény alapján jutalmaz. Általában ezek bőkezű rendszerek, mert végül is a termék durván 60%-át fordítják az értékesítésre. Amiben biztos lehetsz, hogy minden rendszerben a garancia a pontos elszámolás és a „megkerülés” lehetetlené tétele. Ezért a legtöbb rendszer nem engedi meg a szponzor változtatást. Tehát, néz körül, hova lépsz be és kihez. Ennek a jelentőég csak 5 – 6 éve van, amióta nem az első veled szembe jövő ember győz meg valamiről, hanem nyitott szemmel jársz a világban, és amikor úgy gondolod, hogy itt az ideje választasz egy rendszert és egy szponzort. Én is így tettem 2016 októberében és egy 300 pontos csomaggal regisztráltam.

 

Ez után jön a második lépés, amit nem hagyhatsz ki! Hihetetlen információ mennyiség fog szembe jönni veled. Tanulnod kell mind egy kisiskolásnak. Minden rendszer egy sajátos kultúra, emberek és termékek vannak, pletykák, vélemények és tények fognak ostromolni. Nap, mint nap döntened kell, mit fogadsz be, mire építed a jövődet, hogyan leszel jobb. Én azt terveztem, hogy amíg a rendszert meg nem ismertem, nem agitálok senkit, mindenesetre még aznap létrehoztam a DXN honlapomat, amihez mindent biztosít a cég, neked csak a személyes részét kell megalkotni.

 

Novemberben ismerkedtem a termékekkel, beszéltem néhány emberel és mintákat adtam azoknak az ismerőseimnek, akik felkapták a fejüket. Nálam ez egy kicsit nehezen ment, mert „be voltam égetve” az emberek fejébe, mint takarítóguru és teljesen meg voltak lepődve, hogy másra is adóm a fejem.

Decemberre már ki is fogytam a termékekből, ezért aztán vásároltam újra, kellemes meglepetés volt, hogy már a belépés összege után is a cég meg is lepet 3.369 Ft. Jutalékkal, amit kedvezményként megkaptam a második vásárláskor. Azt gondolom ez egy év volt, majd a 2016-az lesz az igazi kihívás.

Végül is, miért osztja meg az embereket az MLM? Mert pontosan olyan, mint az evolúció, nincs kivételezés, csak a teljesítmény számít és minden jutalomnak az az alapja. Ez pedig szerintem rendkívül egészséges dolog. Nincs hazugság nincs csúsztatás és nincs átverés. Akit ez érdekel, akar tanulni velem azt szívesen, látom! Minden adott, hogy lépj. Helyetted senki nem teszi meg! A magam részéről pedig elkötelezett vagyok abban, hogy jó szponzorod legyek!

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.