Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2019 iunie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

mai

2

Az életemben a három dolog vezérel.

2. mai 2016 luni

Az első (lehet, hogy önzőnek tűnik, de majd később megérted) az, hogy mit akarok megtapasztalni. Az elmúlt több mint két évtizedben ezek a tapasztalások a takarítóipar és a tisztaság körül mozogtak és azt gondolom, hogy sok minden „meg volt” és sok embert mondhatók ismerősnek és talán még barátnak is, de soha nem eleget. Mesébe illő tapasztalások voltak ezek. Szakmává tenni egy a periféria sodródott tevékenységet, szakemberré tenni valakit, aki reménytelennek látja az életét, olyan élmények, amik soha nem felejthetőek el és mindig energiával töltenek fel, ha felidézem őket. Az újabb és újabb tapasztalások, újabb és újabb élményeket hoznak, és ugyanakkor kerekebb is lesz a kép és a megértés. Lehet, hogy a világot és az embereket valójában soha nem fogjuk teljesen megérteni, de közelebb, kerülhetünk hozzá. A tapasztalás ezen a területen soha nem áll meg, és azt is látom, hogy egy területre is nyitnom kell és ez az egészség.

 

A második nem választható el élesen az elsőtől, mert a tapasztalás nem öncélú. A második, csak azért második, mert az első nélkül nem lehetne megvalósítani, vagyis milyen emberré akarok válni. Senki nem születik annak, amilyen lenni akar, ha öntudatra ébred. Ha elégedett vagy magaddal még „öntudatlan” állapotban vagy. Kemény szavak, tudom, de igazak. Van egy előadásom, ami rávilágít arra, hogy melyik az a pont, ahol megváltoztathatod az életed. Úgy is szokták mondani, „hogy az embernek két élete van, a második ott kezdődik, amikor rájön, hogy csak egy van”. Nem akarok senkit manipulálni, a tiszta motiváció belülről jön, a miértjeidet neked kell megtalálni és célokat is neked kell kitűzni. Ha nincs célod, az a biztos jele, hogy az öntudatlanság langyos mocsarában ücsörögsz. Engem már nem tévesszenek meg, a társadalom általános elvárásai, sem a közvetlen környezetem követelményei, az én célom etikus, és nem hagyom magam manipulálni.

 

Végül, de nem utolsó sorban a harmadik dolog, hogy mit adhatok vissza? Tudom, hogy adni veszélyes, ha valaki ingyen kap valamit, természetesének veszi azt és nem érti, érzi az értékét. Ugyanakkor az embereknek vannak elvárásaik, sőt néha egyenesen követelőznek. Adni tehát „ésszel” kell, az adakozásnak két célja lehet megmenteni a fuldoklót, nem mérlegelendő, ha saját életemet nem veszélyeztetem. Azonban a második az izgalmas, mert, új utat nyitni valaki számára, nem is olyan egyszerű, itt már „észnél” kell lenni. Beszéljünk inkább a másodikról. Ha érzed, hogy ez egy követhető filozófia, jelentkezz és lehet, hogy segíthetek. Miért érdemes adni, mert az élet nem verseny, hanem valamennyi idő, ami alatt a lehető legtejesebb boldogságot kell elérni. Ezért, tehát nem az a célom, hogy bárkit legyőzzek, több pénzem vagy gyorsabb autóm legyen. Hanem az, hogy az egyensúly közepén, hogyan érzem majd magam.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.